1. Rejsebrev

Det er fuldstændig ufatteligt, at det kun er få dage siden at vi tog afsted fra vores lille Danmark ud på det store eventyr.
Vi havde i måneder, uger og dage haft nok at gøre på vores nedlagte landbrug Kærmose, med at gøre klar til salg, oprydning og pakning af alt det vi havde fået samlet sammen. Hvilket bestemt ikke var så lidt!!! Jeg følte mig lettere for hvert kilo der blev smidt ud, solgt eller givet væk -jeg håber ikke Simon følte sig et kilo fattigere…i så fald må han lære det 😉. Vi var så sindssygt glade for alle de søde mennesker, bekendte, venner og familie der var forbi i denne tid, for at få en snak, en kop et-eller-andet og en god handel.
Efter et kæmpe arbejde, der forhåbentlig vil advare mig lang tid ud i fremtiden, mod at købe alle mulige og umulige ting der i virkeligheden ikke er brug for, fik vi endelig skilt skidt fra kanel og fik pakket den mest perfekte og gennemtænkte pakning af trailer set nord for Herning (og det siger sgu ikke så lidt). Tusind millioner gange tak til vores dejlige familie.
Lidt forsinkede, men ved super godt mod, kom vi på vejen ned gennem Tyskland. Og Tyskland styrer – der er ingen pis! Franka var dybt imponerede over de selv-rensende toiletter. Vi kom et stykke forbi Prag allerede den første nat og følte virkelig, at vi kørte bare der-ud-af. Alt fungerede godt i landene ned igennem – lige til vi kom til Rumænien.
Da vi havde fraveget den mest lige vej, fordi vi da skulle gennem “Ikke EU-Lande” som fx. Serbien, måtte vi tage nogle mindre veje gennem Rumænien. Her har jeg for første gang haft lyst til at bruge udtrykket OMG!!! Vejene, boligforholdene og levestandarden som sådan var fuldstændig horrible!! Skrald, ruin og rå natur i forening.
Vores rejse herned gik fuldstændig fantastisk i det hele taget! Børnene tog turen som noget hyggeligt, hvor de enten sov om natten i deres sæder, eller hyggede med computeren om formiddagen. Turen endte med at tage omkring 60 timers effektiv køretid.
Hvordan vi landende hos Peter og Ulla må I vente med at høre til jeg er knap så træt.
I dag har vi set det hus vi vil leje hernede og i morgen flytter vi ind…Tingene går stærkt i Bulgarien. Men det må I høre om i morgen.
Jeg lover at der kommer billeder snart!
Godnat 🙂

Comments

comments